top of page
Kids Playing Tug of War

Yhteistyössä on "voemoo".

puudarkblue.png

Varainkeruu Pohjolan Hedelmä -tuotteita myymällä

Varainkeruu on tärkeä osa monen yhteisön toimintaa. Se on keino kerätä rahaa tärkeiden asioiden edistämiseksi, kuten vaikka koululuokkien, urheiluseurojen ja muiden yhteisöjen toiminnan tukemiseksi. Yksi suosittu tapa kerätä varoja on myydä tuotteita. Laadukaat ja kotimaiset Pohjolan Hedelmä -luomuvalmisteet sopivat hyvin varainkeruutuotteiksi.

Kun yhteisö on saanut tuotteet myyntiin, on tärkeää panostaa myyntityöhön. Ovelta ovelle -myynnin lisäksi myyntitiimi voi myös järjestää myyntitapahtumia, joissa asiakkaat voivat maistella tuotteita ja saada tietoa niiden terveellisyydestä.

Yhteisö voi käyttää erilaisia markkinointikeinoja, kuten somea, sähköpostia, tiedotteita ja julisteita, joilla saadaan tuotteille näkyvyyttä ja houkutellaan ihmisiä ostamaan niitä.

 

On tärkeää muistaa, että varainkeruu ei ole vain rahan keräämistä, vaan myös yhteisön yhteishengen ja yhteistyön edistämistä. Pohjolan Hedelmä -tuotteiden myynti voi olla hauskaa ja antoisaa yhteistoimintaa, johon kaikki voivat osallistua. Yhteisö voi myös asettaa tavoitteita myynnille ja kannustaa myyjiä ne saavuttamaan.

Varainkeruun aloittaminen on helppoa. Ottakaapa yhteyttä, niin autamme valitsemaan yhteisölle sopivat varainkeruutuotteet. Annamme myös vinkkejä myyntiin. 

Myydään tuotteita yhdessä!

Ota yhteyttä Pohjolan Hedelmän myyntiin

bottom of page